Matematik

To eksponentielfunktioner f og g opfylder at f(0)=g(0)=2

15. januar 2023 af ghafour123 - Niveau: A-niveau
Er der nogen der ved hvad man skal her og hvilke formel man skal bruge

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2023 af oppenede

Spørg din lærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2023 af Christianfslag

#0 Er der nogen der ved hvad man skal her og hvilke formel man skal bruge

Har du et spørgsmål hvori du skal bruge den information?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2023 af ringstedLC

Det siger jo umiddelbart ikke andet end, at de to funktioner har samme begyndelsesværdi b? = 2:

\begin{align*} f(0)=2 &= 2\cdot {a_f}^0 \\ g(0)=2 &= 2\cdot {a_g}^0 \end{align*}

Vedhæft et godt billede af opgaven!


Skriv et svar til: To eksponentielfunktioner f og g opfylder at f(0)=g(0)=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.