Matematik

Tabel aflæsning

08. februar kl. 07:32 af blis1204 - Niveau: B-niveau
Hej! Jeg har brug for hjælp til opgave C, D og E i den vedhæftede opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar kl. 12:03 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar kl. 13:50 af Soeffi

#0.

a) Regressionen er lavet nedenunder i Geogebra. Det ses, at:...a = 0,59 og b = 18,0.

b) x er antal sekunder efter, at man har tændt for kedlen.
    y er temperaturen af vandet i kedlen i grader celsius   

c) a er antal grader celsius som vandets temperatur stiger pr. sekund. 
    b er temperaturen af vandet i kedlen, når man tænder.

d) Find y(90):...0,59·90 + 18,0 = 71,1 °C

e) Løs y(x) = 95 med hensyn til x:...0,59·x + 18,0 = 95 ⇔ x = 130. Dvs. der går 130 sekunder før temperaturen er 95 °C.

Vedhæftet fil:regression.png

Skriv et svar til: Tabel aflæsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.