Fysik

Kinetisk energi - bil

19. februar 2023 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har brug for hjælp med disse tre delspørgsmål. Jeg har forsøgt på alt, men kan finde en løsning til dem. Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2023 af peter lind

 Lav en regressionsanalyse på de data


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2023 af ringstedLC

Du vedhæfter ikke det nævnte bilag og der er ingen overskrifter i regnearket, så følgende må blive noget generelt:

a)

\begin{align*} E(v) &= \tfrac{m}{2}\cdot v^2 \\ E_{maks}(v_{maks}) &= ... \end{align*}

b) 

\begin{align*} F &= m\cdot a \\ F &= m\cdot s''(t) \end{align*}

hvor s(t) må kunne bestemmes ved regress. på data.

c)

\begin{align*} \textup{Arbejde: }W &= F\cdot s \\ P\cdot t &= m\cdot a\cdot s \\ P &= m\cdot a\cdot \tfrac{s}{t} \\ P &= m\cdot a\cdot v(0.7)\;,\;v(t)=s'(t) \\ P &= ...\;\textup{W} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2023 af ringstedLC

Figuren er baseret på, at data giver stedfunktionen.

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: Kinetisk energi - bil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.