Matematik

En vektorfunktion s er bestemt ved

21. maj 2023 af Tasnimm - Niveau: A-niveau
Bestem
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} \vec{\,s}(t) &= \binom{5+7\cos(t)}{-1+7\sin(t)}\;,\,0\leq t\leq 2\,\pi \\ \vec{\,s}(0) &= \binom{5+7\cos(0)}{-1+7\sin(0)}=\binom{...}{...} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2023 af ringstedLC

Når du alligevel har fundet en tråd med din opgave, så kunne du have indsat den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& \overrightarrow{s}(0)=\begin{pmatrix} 5+7\cdot \cos(0)\\ -1+7\cdot \sin(0) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5+7\cdot 1\\ -1+7\cdot 0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 12\\ -1 \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&& \overrightarrow{s}(t)=\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\-1\end{pmatrix} +7\cdot \begin{pmatrix} \cos(t)\\ \sin(t) \end{pmatrix}\qquad 0\leq t\leq 2\pi\\\\&\textup{cirkel:}\\&& \left ( x-5 \right )^2+(y+1)^2=7^2 \end{array}


Skriv et svar til: En vektorfunktion s er bestemt ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.