Matematik

Funktioner

28. maj kl. 14:28 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med følgende spørgsmål?

Gør rede for eksponentielle funktioner og titalslogaritmen og deres grafer. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj kl. 14:33 af peter lind

Det må du læse dig til i din bog eller på nettet. Hvis du er i tvivl om noget konkret der, kan du vende tilbage med et billed af teksten og forklare præcist, hvad du er i tvivl om


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj kl. 15:24 af mathon

Gør rede for: 
                          \small f(x)=e^x>0

Gør dernæst
rede for:
                        \small g(x)=b\cdot a^x=b\cdot e^{x\cdot \ln(a)}>0\textup{ for }a,b>0

                        \small g(x)=b\cdot a^x=b\cdot e^{x\cdot \ln(a)}<0\textup{ for }a>0\textup{ og }b<0


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.