Matematik

Bestem samtlige løsninger for ligningen (ez−1)(ez−i)=0.

21. august 2023 af Roscosmos - Niveau: Universitet/Videregående

Vedhæftet er spørgsmålet. Svaret til forrige opgave var: 1, e, i*(pi/2+p*2pi), ln(2)+1(pi/2+p*2pi)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2023 af peter lind

Skriv højre side på p+lær form. Den første bliver for eks.  ez = e2pπi


Skriv et svar til: Bestem samtlige løsninger for ligningen (ez−1)(ez−i)=0.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.