Matematik

Gør rede for Funktioner

21. august 2023 af Sarahmipmip - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave. Hvordan skal jeg kunne forklare hvilken forskrift der hører til grafen? (opgaven er vedhæftet)

- Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2023 af peter lind

grafen for f(x) er en parabel og f(0) = 0

grafen for g(x) er kun defineret for x ≥0 og g(x) = 0

h(0) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2023 af oppenede

x0.5 er det samme som √x hvis definitionsmængde kun er de positive x.
Derudover kan du lade x=0 og beregne y-værdien for hver funktion.


Skriv et svar til: Gør rede for Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.