Matematik

Er mine svar korrekte?

16. september kl. 21:48 af hfstudentt - Niveau: C-niveau

Hejsa. Nogen der muligvis vil se på mine svar, om de er korrekte løst. På forhånd mange tak.

Mine besvarelser er vedhæftet. 

Go' weekend :-)


Svar #1
16. september kl. 21:48 af hfstudentt

Billede af grafen: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september kl. 22:08 af Anders521

#1 Opgave 1 - 4 er korrekte. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september kl. 22:22 af ringstedLC

\begin{align*}\textup{N\aa r}\textbf{ 1.}&:f(-1) &= 3 \\ \textup{og}\textbf{ 4.}&:f(2) &= 3 \\ \textup{m\aa }\textbf{ 6.}&: f(x) &= 3 &\Rightarrow x=\left\{\begin{matrix}-1\\2\end{matrix}\right. \end{align*}

5. er heller ikke rigtig.

Gense hele din oprindelige tråd og måske specielt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2076575#2076717 og bliv i den til du har lavet opgaven!


Skriv et svar til: Er mine svar korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.