Fysik

accelerationen under opbremsningen?

28. september kl. 12:44 af snefnug1 - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave kan ikke finde ud af hvad jeg skal skrive i formlerne og om de er rigtige?

har vedhæftet et billed med opgaven

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september kl. 13:12 af M2023

#0. Billede:...


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september kl. 13:44 af M2023

#0. Der mangler oplysninger. Hvad med de første 5 spørgsmål?


Svar #3
28. september kl. 14:07 af snefnug1

vilke oplysninger mangler der?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september kl. 14:40 af mathon

            \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll}\textup{Ved konstant acceleration}&& v=v_o +a\cdot t\\\\&& v=a\cdot t\\ \textup{viser, at}\\&& v^2=2\cdot a\cdot \Delta s\\ \textup{hvoraf n\aa r:}\\&& s=\frac{1}{2}\cdot a\cdot t ^2\qquad \textup{da }s_0=0\\\\&&a=\frac{2s}{t^2}=\frac{2\cdot \left ( 14.3\;\mathrm{m} \right )}{\left (7.4 \;\mathrm{s} \right )^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september kl. 14:54 af M2023

#3. Hvilke oplysninger mangler der?

Hele opgaven!


Skriv et svar til: accelerationen under opbremsningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.