Matematik

punktmængden M

23. oktober 2023 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

en som kan hjælpe med disse opgaver?? forstår det ikke rigtigt. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2023 af ringstedLC

a) Sæt f = 0, sæt x udenfor en parentes og brug nulreglen for at bestemme alle løsningerne.

b) Int.-grænser er løsningerne fra a)

c) Beregn det bestemte integrale:

\begin{align*} A_M &= \int_{0}^{4}\!f(x)\,\mathrm{d}x=... \end{align*}


Skriv et svar til: punktmængden M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.