Matematik

funktion

06. januar kl. 10:09 af Simlars - Niveau: A-niveau

hej har brug for hjælp med denne opgave

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar kl. 10:09 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar kl. 10:12 af mathon

                        \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Unders\o g \textbf{om} }\left ( 2,2^2+3\cdot 2 \right )=\left ( 2,10 \right ) \end{}


Svar #3
06. januar kl. 10:12 af Simlars

hvad mener du med 2,2


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar kl. 10:14 af mathon

                        \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Unders\o g \textbf{om} }\left ( 2;2^2+3\cdot 2 \right )=\left ( 2;10 \right ) \end{}


Svar #5
06. januar kl. 10:15 af Simlars

ok så det man gøre er at skifte f(x) ud med y og man ved at y er 10 da man har punktet


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar kl. 10:24 af mathon

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. januar kl. 10:46 af ringstedLC

#5 Vi bruger ofte at omskrive et punkts koordinater:

\begin{align*} \bigl(x,y\bigr) &= \bigl(x,f(x)\bigr) \\ \bigl(2, 10\bigr) &= \bigl(2,f(2)\bigr) \end{align*}


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.