Kemi

Sekvens af polypeptidfragment og ladning af dominerende form af polypeptidet ph=7,4

20. november 2024 af laurahansen4343 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har enomrt svært ved at finde ud af hvordan jeg løser opg ii. og iii. jeg har prøvet mig frem, men kan ikke få det samme som facit. Jeg ville være enormt taknemmelig, hvis nogen kunne hjælpe mig med at forklare fremgangsmetoden!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2024 af M2023

#0. Jeg indsætter billedet og en liste over standardforkortelser for aminosyrerer. (Du har nok brug for en bedre udgave af figur 5 B)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2024 af M2023

#0. a) Der er 12 petidbindinger og 13 amonisyrester.

b) På nedenstående figur er de karakteristiske grupper for aminosyrerne indrammet.

Disse er: 
   1, 8: Val (valerin)
   2: His (histidin)
   3, 4: Phe (fenylalanin)
   5: Lys (lysin)
   6: Asn (asparagin)
   7: Ile (isoleucin)
   9,12: Thr (threonin)
   10, 13: Pro (prolin)
   11: Arg (arginin) 

c) Dette kræver at man finder alle aminogrupper og carboxylsyregrupper samt disses pKa for at regne ud hvilken ionform, som de er på ved pH = 7,4.

Vedhæftet fil:aminosyrer.png

Svar #3
22. november 2024 af laurahansen4343

TUSIND TUSIND TAK !!!!


Skriv et svar til: Sekvens af polypeptidfragment og ladning af dominerende form af polypeptidet ph=7,4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.