Matematik

Tjek min ligning om den er rigtigt lavet

27. april 2011 af anne8989 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 2x^2-17x8=0
4x-17x*8=0
(-4x)
-17x*8=-4
(+17)
x*8=13
(/8)
x=1,625


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det er den ikke. Den skal løses som en 2.gradsligning.


Svar #2
28. april 2011 af anne8989 (Slettet)

 ok laver den som en andengrads ligning lige om lidt. Men hvis den ikke stod i anden var den så rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nej, for det du gør giver ingen mening.


Skriv et svar til: Tjek min ligning om den er rigtigt lavet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.