Fysik

Beregn gassens volumen?

28. april 2011 af RealMadrid10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En beholder, som vist på figuren, indeholder dinitrogengas med trykket p1, temperaturen t1 og massen m. Beholderen er forsynet med et tæt friktionsfrit stempel med tværsnitsareal A. Stemplet er påvirket af den konstante kraft F, og trykket uden for beholderen er Po 

Beregn gassens volumen.?                              

Data:  p1= 10*10^5 Pa.     t1= 50 ºC      m= 4,2 kg      A= 0,40 m^2     Po= 1,0 * 10^5 Pa     Δx= 0,50 m       Cp= 1,04 KJ/kgK)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2011 af Moderatoren


Svar #2
28. april 2011 af RealMadrid10 (Slettet)

 Arr takker 


Skriv et svar til: Beregn gassens volumen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.