Matematik

Hvordan tegnes tangent i N-spire?

03. maj 2011 af came (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal tegne vinklen:

tan v= 1,5

I en enhedscirkel.

Jeg har åbnet grafer i N-spire og derefter tegnet en enhedscirkel i et koordinatsystem. Nu vil jeg gerne se, hvordan tan= 1,5 ser ud i enhedscirklen. Er der nogen, som ved hvordan man gør det?

Jeg har prøvet følgende:

Nede i skrivefeltet har jeg skrevet: f(1)= tan-1(1.5)= Den skriver bare: Mangler (

Den tegner heller ikke stregerne i enhedscirklen, når jeg skriver: f(1)= tan(1.5)

Hvordan kan jeg se, hvordan stregerne til tangent 1.5 ligger i enhedscirklen? Hvad skal man skrive eller tegne?

Jeg har også andre regneprogrammer såsom: Geogebra og Mathcad. Men er der nogle der ved, hvordan man kan tegne tangent til 1.5 i en enhedscirkel? Eventuelt i N-spire. 

Tak på forhånd : -)


Skriv et svar til: Hvordan tegnes tangent i N-spire?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.