Matematik

Beregn arealet og omkredsen.

29. maj 2011 af piple (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har brug for hjælp til en matematik opgave, og den lyder:

Beregn arealet og omkredsen af en kvadratisk grund med sidelængden 37,5 meter. Et hegn koster 118,75 kr. pr. meter. Hvad koster hegnet, når der går 3,5 meter fra ved indkørslen?

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. maj 2011 af SuneChr

Arealet af kvadrat  =  s2  hvor  s er sidelængden.

Omkredsen af et kvadrat  =  4·s

Pris for hegnet:     ( 4·s - 3,5 )·118,75 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2012 af Mariiael (Slettet)

#1


Arealet af kvadrat  =  s2  hvor  s er sidelængden.

Omkredsen af et kvadrat  =  4·s

Pris for hegnet:     ( 4·s - 3,5 )·118,75 kr.

 

Skal jeg så sige, 4 gange 37,5 også får jeg svaret ?? Tak på forhånd 


Skriv et svar til: Beregn arealet og omkredsen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.