Fysik

Sammenhængen mellem kræfter, arbejde og ændring af mekanisk energi

30. maj 2011 af Flexbb (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Nogen der kan forklare mig hvad sammenhængen mellem kræfter, arbejde og ændring af mekanisk energi er?

På forhånd mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2011 af mathon

 for konstant kraft
                                           A = F·s = F·s·cos(F,s)

                                           Aydre = ΔEmek

for variabel kraft
                                           A = ∫ F·ds


Svar #2
30. maj 2011 af Flexbb (Slettet)

 Hvad mener du Cosinus (F,s) ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2011 af mathon

                             ...cosinus til vinklen mellem kraft-vektor og vej-vektor


Skriv et svar til: Sammenhængen mellem kræfter, arbejde og ændring af mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.