Matematik

Sammenhængen mellem en eksponentiel udvikling og renteformlen??

07. juni 2011 af millemuzzen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, derude!

Vi er to piger der sidder og læser op til mdt. matematik om små 2 uger..

Vi er i tvivl om hvordan vi kan svare på følgende spørgsmål:

"Forklar sammenhængen mellem en eksponentiel udvikling og renteformlen."

Det vi synes er svært, er hvordan vi kan svare på dette med ord.

Håber at der er nogle som har lyst til at hjælpe os!

Vh.  Fie og Christina.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2011 af peter lind

Renteformlen er K = K0(1+r)n.  kalder man 1+r  for  a bliver dette til K0*an Hvis du vil have den på standartformen skal du sætte K = y, K0 = b og n = x


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. juni 2011 af AskTheAfghan

Eksponentiel udvikling:                   f(x) = b·ax     ⇔    f(x) = b   · (1 + r)x

Renteformlen:                                                              K   = K0 · (1 + r)n


Skriv et svar til: Sammenhængen mellem en eksponentiel udvikling og renteformlen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.