Kemi

udledning af formel

08. juni 2011 af ya12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der kan forklare hvordan udtrykket  2(-pH)=-pKs+log(c)  svarer til pH=0,5(pKs-log(c)) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af mathon

      2(-pH) =-pKs+log(c)                             multiplicer med -(1/2) = (1/2)·(-1)

      pH = (1/2)·(-1)(-pKs+log(c))

      pH = (1/2)·(pKs - log(c))


Svar #2
08. juni 2011 af ya12 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: udledning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.