Fysik

ladningsflux -hvad betyder det?

14. juni 2011 af 333333 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hvad betyder ladningsflux?? :o 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af Saraphim (Slettet)

 Flux er generelt passage af "noget" gennem et areal per tidsenhed. Ladningsflux er altså mængden af ladning der strømmer gennem et givet areal per tidsenhed. Dropper du arealet, tales der om strøm.


Svar #2
14. juni 2011 af 333333 (Slettet)

 så ladningsflux er : 

ladningsflux = strøm 

eller 

ladningsflux =ladning der strømmer gennem et givet areal per tidsenhed

korrekt forstået?? 


Svar #3
14. juni 2011 af 333333 (Slettet)

 kan man så godt sige :: 

Joules lov udtrykker forholdet mellem ladningsflux (strøm) og den generede varme i en leder.

???


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2011 af mathon

                                    Eel = q·U


Svar #5
14. juni 2011 af 333333 (Slettet)

 E el hvad står det for ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. august 2011 af mathon

         Eel = elektrisk energi


Skriv et svar til: ladningsflux -hvad betyder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.