Fysik

Beregning af tryk og temperatur

20. juni 2011 af olufa (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle jer kloge hoveder :)

Jeg skal beregne det opnåede tryk og den opnåede temperatur. Beholderen er fyldt med almindelig luft

Beholder1:
tryk=1 atm, n=0,003529416573 mol, temperatur=298 Kelvin, volumen=0,8635L

Beholder2:
tryk=?,n=0,003529416573, temperatur=?, Volumen=0,00785


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2011 af mathon

teksten er skrevet forkert

       i

          1)            er der ingen ubekendte

          2)             er der 2 ubekendte


Skriv et svar til: Beregning af tryk og temperatur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.