Kemi

Mængdeberegning - rettelse af opg.

06. august 2011 af uiouio (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Mængdeberegning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

     Du finder massen ved

                               m = ρ·V

                                   = 0,729 (g/mL) · 111,3 (mL)

                                   = 81,14 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. august 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_40.doc

Skriv et svar til: Mængdeberegning - rettelse af opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.