Matematik

vektoren fra start til slut

22. august 2011 af kidmartion (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Gangsystemet kan beskrives med følgende vektorer:

(-5,11) , (-6,5, 3,5) og (-5,5 , -0,5)

a) Hvad er den samlede længde?

svar: 
= √25+121=12,083
= √42,25+12,23 = 7,38241
=√30,25+0,25= 5,52268

samlede længde = 12,083+7,3821+5,52268 =24,9878

b) bestem vektoren fra start til slut ???

c) Hvad er de polære koordinater til vektoren i b?

Forstår ikke de to sidste spørgsmål.
 


Skriv et svar til: vektoren fra start til slut

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.