Matematik

Differentiere

27. august 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at differentiere den her?

f(x) = 6x^4-32x^3+28x^2+1
 

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2011 af mathon

 

   kender du ikke
                             (k·an) ' = k·(an) ' = k·n·xn-1   ?

 

    f '(x) = (6x4) ' + (-32x3) ' + (28x2) ' + (1) '


Svar #2
27. august 2011 af Justme92 (Slettet)

Det gør jeg ikke :-/ men har fundet ud af det, håber jeg :-)


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.