Matematik

Formler og variable (alkohol?)

29. august 2011 af xTit (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 1 - Formler og variable
Sammenhængen mellem vægten m (i gram) og rumfanget V (i milliliter) af 100% rent alkohol er givet ved
m = 0,79 * V

1. Angiv afhængig og uafhængig variabel i formlen og beskriv sammenhængen med ord. 
2. Beregn vægten af 300 mL sprit.
3. Omform formlen, så der byttes om på afhængig og uafhængig variabel.
4. Beregn rumfanget af 500 g sprit.

Hjælp? :(


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

2. Indsæt V = 300 og beregn m .

3. Isoler V i ligningen.

4. indsæt m = 500 og beregn V .


Skriv et svar til: Formler og variable (alkohol?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.