Kemi

opgaver?

01. september 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej!

Kan nogle hjælpe mig med opgave 14.5 ?

Vedhæftet fil: scan0002.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2011 af mathon

 

                           v2 / v1 = 20,1·ΔT

                           v50 / v20  = 20,1·(50-20) = 23 = 8

   reaktionshastigheden ved 50ºC er 8 gange større end ved 20ºC

                           v100 / v20  = 20,1·(100-20) = 28 = 256

   reaktionshastigheden ved 100ºC er 256 gange større end ved 20ºC


Skriv et svar til: opgaver?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.