Fysik

Rumfang af kobbertråd?

04. september 2011 af bananman (Slettet)

hej hvordan man rumfang af kobbertråd der har diameter 1,8 mm og er 3 m lang.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af mathon

 

                              VCu = L·A tværsnit = (300 cm)·(0,25·π·(0,18 cm)2)  ≈ 7,634 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt, at

V = π·r2·l ,

hvor r er den halve diameter og l er længden .


Svar #3
04. september 2011 af bananman (Slettet)

skal jeg ikke lave milimeter om til meter

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Det bestemmer du helt selv, men i dette tilfælde ville det nok være smartest at benytte enheden, cm. 


Skriv et svar til: Rumfang af kobbertråd?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.