Kemi

Endoterm/exoterm reaktion

09. september 2011 af dunzen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fe2O3(s)   +   3C(s, grafit)    →      2Fe(s)   +   3CO(g)

Jeg har regnet ud at denne reaktion er endoterm (DeltaH > 0) ved 298 K

Spørgsmålet lyder så om reaktionen er exoterm eller endoterm ved 2000 K?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2011 af BjerrRR (Slettet)

fik du

deltaS=540,63J/K
deltaH=490,8 kJ
deltaG=3,297*105J eller 3,291*105J?
?

 


Skriv et svar til: Endoterm/exoterm reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.