Matematik

Hjælp til at reducere! Det haster

18. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet) - Niveau: B-niveau

-(x-4)2 + 4(2x-2) = x2 + 8 ?

 

er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af NejTilSvampe

-x^2-16+8x  + 8x - 8 = -x^2 +16x - 24

Du kan tjekke efter ved at sætte et arbitrært tal ind på x's plads og se om begge sider er ens.


Svar #2
18. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet)

hvorfor bliver det -x2 , der er da parantes om, = -x+4 · -x+4 ?

der står jo -(x-4)2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2011 af NejTilSvampe


Svar #4
18. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet)

Nåå okay, nu forstå jeg det :) tak!


Skriv et svar til: Hjælp til at reducere! Det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.