Kemi

enheder

23. september 2011 af uiouio (Slettet)

3,2·?10?^(-5) mol/L hvordan laver jeg det om til mg/L?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt at

m = M·n , hvor M er stoffets molarmasse, og n = 3,2·10-5 mol .


Svar #2
23. september 2011 af uiouio (Slettet)

så giver det 0,0045904g, og det skal jeg så lave om til mg


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Vi har at

0,0045904g = 4,59·10-3g = 4,59mg .


Svar #4
23. september 2011 af uiouio (Slettet)

Takker, det var også det jeg kom frem til :)


Skriv et svar til: enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.