Kemi

Reaktion

25. september 2011 af fokmedosnu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reaktionen er en 1.-ordensreaktion.

For reaktioner af 1.-orden gælder:


[H2O2] = [H2O2]0·e-k·t   eller:  ln[H2O2] =ln[H2O2]0 - k·t


f)  Bestem hastighedskonstanten k (hvilken enhed skal k have?).

 

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mathon

 

                      s-1


Svar #2
27. september 2011 af fokmedosnu (Slettet)

hvordan udregner du det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2011 af mathon

              e-kt    hvilket fordrer, at
                                                         k·t er ubenævnt
         da
                                                         t måles i  s1, må k måles i s-1
         så
                       enhedsproduktet
                                                          s1 · s-1 = s1+(-1) = s0 = 1


Skriv et svar til: Reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.