Matematik

Differentiere

27. september 2011 af Faka (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 

Hej!

Jeg skal differentierer følgende funktion, u = e-t+sin(s+2t)? 

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan jeg skal starte. 


Svar #1
27. september 2011 af Faka (Slettet)

HOV!

Det er u = e-t*sin(s+2t)?

 

Der er gangetegn i stedet for + mellem e-t og sin(s+2t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2011 af mathon

 

              ...er s en konstant eller en funktion af t?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2011 af mathon

hvis
          s er konstant

          er
                u '(t) = (-1)·e-t·sin(s+2t) + e-t·cos(s+2t)·2 = ( 2cos(s+2t) - sin(s+2t) )·e-t

hvis
          s = s(t)

          er

                u '(t) = (-1)·e-t·sin(s+2t) + e-t·cos(s+2t) ·(s '(t)+2) = ( (s '(t)+2)·cos(s+2t) - sin(s+2t) )·e-t         


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.