Matematik

Hurtig hjælp

25. oktober 2011 af sinesin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der løber honning ud af bikube, sådan at honningmængden i kuben som funktion af tiden er givet ved

h(t)= - 4t+85

hvor h(t) er honningmængden i kuben (målt i liter) til tidspkt t (målt i min.

Hvad fortæller tallene i forskriften om honningmængden i kuben?


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. oktober 2011 af SuneChr

Til tiden t = 0 er mængden konstantleddet 85 liter.

Denne mængde reduceres med 4 liter i minuttet, som koefficienten til t viser. Reduceres, fordi der står minus foran.

Var det plus, ville mængden forøges.

Til tiden t = 85/4  er kuben tom.


Svar #2
25. oktober 2011 af sinesin (Slettet)

Tak (:


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.