Matematik

Se et link

30. oktober 2011 af 123434 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen,der ville være søde at gå ind på det link og kommentere, hvad jeg 123434 har skrevet.Jeg får nemlig et andet resultat i to opgaver, end ham der lagde opgaven ud.

(Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er sikkert nemmere, hvis du formulerer de opgaver, du har problemer med, her, sammen med din egen fremgangsmåde og resultater. Opgaveteksten er, så vidt jeg kan se, ikke indeholdt i den uploadede opgavebesvarelse.


Svar #2
30. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Hvor meget fylder 3 bolde med en radius på 21,5mm i en kasse med et rumfang på 238,5cm^3
Jeg får det til omkring 52% de 3 bolde fylder i kassen.Han får det til 47,7%
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Beregn rumfanget af 1 bold, og dernæst af 3 bolde, og divider med kassens rumfang

V3 = 3·(4π/3)·r3 = 4π·r3 = 124,8893cm3 ,

så du har ret i, at det bliver ca. 52% , ikke 47,7%.


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. oktober 2011 af AskTheAfghan

Vbold = 4/3·π·(2,15)3 = 41.63 cm3

( (3Vbold)/238,5 cm3 ) · 100% = 52,36 %

You are right! Good job!!


Svar #5
30. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Tak venner.

 


Skriv et svar til: Se et link

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.