Matematik
integration ved substistion
Jeg skal løse følgende opgave:
udregn det bestemte integrale:
∫104*(x+2)3dx
Jeg kan se at:
t=x+2 og t´=1 og at dx=1 , er det korrekt?
og hvordan behandler jeg det første led=4
VH
Svar #1
31. oktober 2011 af Jerslev (Slettet)
#0: Sæt det udenfor hele integralet. Det er en konstant.
Svar #2
31. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)
Man benytter substitutionen t = x+2, dt = dx , så
0∫1 4·(x+2)3 dx = 4 · 2∫3 t3 dt = [t4]32 = 34 - 24 = (32 + 22)(32 - 22) = 13·5
Svar #3
01. november 2011 af bonzoadam (Slettet)
#2 hvorfor ændrer du intervallet der skal integreres i fra 0-1 til 2-3 ?
Skriv et svar til: integration ved substistion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
