Matematik

Lav mobilabonnoment om til funktioner

04. november 2011 af HenrietteKruse (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg står og skal lave en Faglig dokumentation, men jeg er fuldstændig lost.

Jeg skal lave en funktion om et mobilselskab.

Jeg aner ikke hvordan og hvor, så håber i kan hjælpe mig lidt på vej.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Man kune forestille sig, at du skulle lave en linje der beskriver prisen afhængig af hvor mange minutter der er talt pr. måned, fx:

Pris = 2kr/minut x tid

Hvis der så var abonemment ville der for 0 minutters tale være en pris på abbonementprisen, måske billigere talepris pr minut:

Pris = 1kr/minut x tid +50kr

ellers kan du jo kalde det y  og x:

y = x + 50

eller uden abonnement : y = 2x


Skriv et svar til: Lav mobilabonnoment om til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.