Matematik

Find k med kendt areal

10. november 2011 af Woodfarmer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ud fra funktionen:
f(x) = 8 - 0,5x^2

Skal jeg bestemme k, hvor:
Det bestemte integral {k, -k}f(x)dx = 40

Ved at prøve mig frem kan jeg finde frem til at k = 2,5, men der må være en måde at udregne det på?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af mette48 (Slettet)

Hvorfor skal vi nu have en tråd til med den opgave? Se på det svar du allerede har fået og fortsæt i den tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2011 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Find k med kendt areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.