Matematik

Hjælp igen!!!

14. november 2011 af 1putte1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Hjælp mig igen!!

Løs ligningerne:

3x/4+5/2=17/2 ( i brøkform)

2(x/3+x/6)=-1 (  i brøkform)

2+1/x=7 ( i brøkform)

3/x=2+5/6 ( i brøkform)

På forhånd tak.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Du må lige regne med at folk ikke laver ens lektier men forklar dig hvis du er i tvivl om noget..


Svar #2
14. november 2011 af 1putte1 (Slettet)

Det er sådan også det jeg regner med!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Det er faktisk ikke svært.. Her er nogle links der kan hjælpe dig..

http://www.matema10k.dk/index.php?id=537

http://www.youtube.com/watch?v=l3xPyGKDKfA

http://www.youtube.com/watch?v=hsHI9NVGcpI

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=983688

 


Svar #4
14. november 2011 af 1putte1 (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Hjælp igen!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.