Matematik

hvad betyder f''(t)?

15. november 2011 af ja3far (Slettet) - Niveau: A-niveau

min opgave lyder

---

fra et sted 20 m. over jorden kastes en bold lodret op i luften. højden over jorden efter t sek. kaldes f(t).

man ved at f''(t)=-10

(tyndeaccelerationen sættes til 10) desuden oplyses at hæjden over jorden efter 2 sek. er 28 m.

find forskriften f(t).


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

det er den dobbelt afleddede funktion.

du skal differentiere f(t), for at få f'(t)
Så differentierer du f'(t) for at f''(t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man ved så, at f(t) = at2 + bt + c, og at f''(t) = -10, og at f(0) = 20, og f(2) = 28 .


Skriv et svar til: hvad betyder f''(t)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.