Matematik

30% af et løb er 750, hele beløbet er?

17. november 2011 af danishgal (Slettet) - Niveau: 8. klasse

30% af et løb er 750, hele beløbet er?

 

pleeease hjælp! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2011 af greg0065 (Slettet)

30% * x = 750

er det samme som

0.3 * x = 750


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2011 af 123434 (Slettet)

1%  750kr/30=25kr

100% 25kr*100=2500kr


Svar #3
17. november 2011 af danishgal (Slettet)

Sorry, fejl. Mente:

30% af et beløb er 750 kr. Hele beløbet er .. ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. november 2011 af mathon

                                   30% af beløbet er 750 kr

så er
                                   1% af beløbet (750 / 30) kr = 25 kr

hele beløbet
er 100%
lig med 100·1%
                                   hele beløbet = 100 · (25 kr) = 2500 kr
 

hvad der jo allerede står i # 2

 


Skriv et svar til: 30% af et løb er 750, hele beløbet er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.