Fysik

Bare lige hurtigt

19. november 2011 af sandiee (Slettet) - Niveau: C-niveau

1 Mj/kg om til Joule pr. kg, og måske er dette dumt men gør man følgende:

1MJ/kg*1000= 1000KJ/kg*1000 = 1 000 000J/kg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af peter lind

mega betyder 106 så 1Mj = 106J. Jeg ved ikke hvorfor du skriver det som 1000*1000, hvilket giver samme resultat


Svar #2
19. november 2011 af sandiee (Slettet)

Okay tak du :)

 


Skriv et svar til: Bare lige hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.