Matematik

Hurtig hjælp til tid og min

20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Et fly letter kl 08.43 og lander kl 21.17.

Hvor lang tid varer flyveturen

Timer

Min.

Hvor lang er flyveturen i minutter

Håber der er en,som forstår den


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

Del intervaldet op i hele timer og minutter.

Tag evt. et viserur til hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2011 af mathon

 

                  08.43 og lander kl 21.17.

                               08.43  -->  21.43   =  13 timer  = 12 timer 60 min
    for langt              21.17  -->  21.43   =                               - 26 min

                                                                                  12 timer 34 min


Svar #3
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Er der 12 timer 34 min

og 26 min

 


Svar #4
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mente er det 12 timer 34 min og 26 min.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

nej det er 12 timer og 34 min

eller 12*60+34 min = 754 min


Skriv et svar til: Hurtig hjælp til tid og min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.