Matematik
sub eller delvis int?
∫1-1 x·exdx
hvordan løses den og med delvis eller sub?
Svar #3
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)
#2
Jeg skrev netop partiel integration, ikke integration ved substitution.
Svar #4
20. november 2011 af Ras111 (Slettet)
okay prøver igen
f(x)=x f´(x)=1
g(x)=e^x G(x)=e^x
benytter regl om part int
og får x*e^x-e^x og så sætter jeg vel bare mine grænser ind .... ok?
Svar #5
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)
Du kan jo efterprøve ved at differentiere tilbage igen.
Svar #6
20. november 2011 af Ras111 (Slettet)
nåhh ja, så passer det. men kan ikke få det til at give 0,736 når jeg sætter grænserne ind ..
Svar #7
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)
#6
-1∫1 x·ex dx = [x·ex - ex]1-1 = 1·e -e -(-1)·e-1 + e-1 = 2·e-1 = 2/e = 0,7358 (4 dec)
Skriv et svar til: sub eller delvis int?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
