Matematik

Lineær Funktioner

26. november 2011 af KimPossible (Slettet)

Heej

Forskriften for en lineær funktion: y = ax + b og i dette tilfælde: y = 0,32x + -8.

Hvis en opgave lyder løs ligningen f(x)=2 

Skal man så indsætte 2 på x´s plads? Dvs. y = 0,32 gange 2 + -8 ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2011 af Enhver (Slettet)

Ja det er præcis det man skal. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

nej, du skal 2 ind på y's plads i funktionen. .


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Funtionsforskriften skal hedde f(x)=0,32x-8


Svar #4
26. november 2011 af KimPossible (Slettet)

#1
y = 0,32 gange 2 + -8 

eller

#2
2 = 0,32x + -8 herefter løses ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2011 af Enhver (Slettet)

2 skal ind på x's plas. Sådan:

f(x) = 0,32x -8

Altså  f(2) = 0,32*2 -8


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2011 af Kjær1000000 (Slettet)

Du SKAL løse ligingen

2 = 0,32x -8.

 

Hvis det var x havde fået oplyst skulle der enten have stået x=2 eller f(2)


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. november 2011 af la12 (Slettet)

f(x) er det samme som y. (f af x)

I dette tilfælde skal y eller f(x) være 2

y = 0,32x + -8

2 = 0,32x + -8

Her har du en ligning.

Hvad er x ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. november 2011 af la12 (Slettet)

X = 31,25


Skriv et svar til: Lineær Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.