Matematik

kan det passe

29. november 2011 af Nellemose100 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2p-4=m

p=m

og

3(4-q)+11=k

q=4k

og

p+18q=2q-2p

p=-3x

 


Svar #1
29. november 2011 af Nellemose100 (Slettet)

Jeg skal isolere p, q og p


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går dit spørgsmål ud på?

#2 -- Det er helt forkert i alle tre tilfælde.

Hvordan kan du få noget med x i den sidste, når x slet ikke forekommer i den oprindelige ligning.


Svar #3
29. november 2011 af Nellemose100 (Slettet)

Fordi jeg er en klovn til ligninger ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2011 af nielsenHTX

2p-4=m                      lægger 4 til

2p=m+4                     divider med 2

p=2+m/2

 

3(4-q)+11=k              ganger ind i parentesen

12-3q+11=k               samler     

23-3q=k                     lægger 3q til

23=k+3q                    trækker k fra

23-k=3q                     divider med 3

 

prøv nu igen med den sidste

 

 

 


Skriv et svar til: kan det passe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.