Matematik

Eksponentiel funktion

05. december 2011 af fckhej (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp med at løse den her ligning til en eksponentiel funktion og mellemregning med: ln(5x) = 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at eln(y) = y


Svar #2
05. december 2011 af fckhej (Slettet)

hvordan løser jeg den mere præcist? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. december 2011 af PeterValberg

ln(5x) = 8
eln(5x) = e8
5x = e8
x = (e8)/5

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.