Matematik

Udled formlerne for x og h nedenfor.

06. december 2011 af Chochang (Slettet) - Niveau: A-niveau

Udled formlerne for x og h nedenfor.

x=d*tan(v)/tan(w)-tan(v)                                        h=d*tan(v)*tan(w)/tan(w)-tan(v)

x*tan(w)=(x+d)*tan(v)                         <--          jeg har opstillet det til er ligning, der ser således ud. Er det rigtigt? Og hvordan udleder man dette til de to formler foroven.

Tusind mange tak for hjælpen på forhånd! :-D 


Skriv et svar til: Udled formlerne for x og h nedenfor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.