Matematik

lineær funktion, omkostning

06. december 2011 af JTPUK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej i kloge mennesker...

Antal stk. = x = 10.000 stk. og 100.000stk

Pris (eftersp.) = f(x) = 38 kr og 20 kr

Pris (udbud) = g(x) = 13 kr og 40 kr.

hvaddan stille jeg dette op??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2011 af mette48 (Slettet)

Begynde forfra og skrive hele opgaveteksten, så man ikke skal gætte hvad den indeholder.

Hvad er f(10.000) ?


Skriv et svar til: lineær funktion, omkostning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.