Matematik

aftagende eksponentiel funktion

10. december 2011 af Heradua (Slettet) - Niveau: C-niveau

En graf viser aftagende eksponentiel funktion hvor y=14 aftager til x=10.

bestem halveringskonstanten for den aftagende funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2011 af Krabasken (Slettet)

Det er noget vrøvl, du har skrevet - lad os få HELE opgaven -


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. december 2011 af PeterValberg

halveringskonstanten til en aftagende eksponentiel funktion kan bestemmes som:

T½ = ln(½)/ln(a)

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2011 af Krabasken (Slettet)

Undskyld fra Krabasken - jeg så ikke den sidste linie, - den gemte sig bag kanten af skærmen ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2011 af YesMe (Slettet)

det er nok fordi din pik var aftagende, ikk?


Skriv et svar til: aftagende eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.