Kemi

1 mol af en ideal gas ved 20˚C og 1,013bar

13. december 2011 af anne223 (Slettet)

Beregn voluminet af 1 mol af en ideal gas ved 20°C og 1,013bar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2011 af mathon

 

               V = n·R·T / p = (1 mol) ·(0,083145 bar·L/(mol·K))·((273,15+20) K) / (1,013 bar) = 24,0612 L


Svar #2
14. december 2011 af anne223 (Slettet)

tak:)


Skriv et svar til: 1 mol af en ideal gas ved 20˚C og 1,013bar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.